Recept
« Terug naar recepten
Haricots Verts en Salade
PT20M
Haricots Verts en Salade
Een heerlijk haricots verts en salade recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Koken op z'n Frans
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Haricots Verts en Salade te bereiden
Maak de haricots verts schoon en halveer ze. Kook ze in een grote pan met ruim kokend water, wat zout in 5-8 minuten beetgaar. Spoel ze onder koud water af (om doorgaring te voorkomen) en laat ze goed uitlekken. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Dop de walnoten en maak er kleine stukjes van.
Dressing: Doe de kaas in een keukenmachine, voeg het citroensap en de olie er aan toe. Klop dit tot een gladde dressing. Voeg naar smaak wat peper en zout toe.
Afwerking: Schep de haricots verts, bosui, rucola en de helft van de walnoten door de dressing. Schep de salade in een mooie saladeschaal of in kleine schaaltjes en strooi de rest van de walnoten erover.
Dressing: Doe de kaas in een keukenmachine, voeg het citroensap en de olie er aan toe. Klop dit tot een gladde dressing. Voeg naar smaak wat peper en zout toe.
Afwerking: Schep de haricots verts, bosui, rucola en de helft van de walnoten door de dressing. Schep de salade in een mooie saladeschaal of in kleine schaaltjes en strooi de rest van de walnoten erover.