Recept
« Terug naar recepten
Hartige pannenkoekjes met asperges en avocado
PT15M
Hartige pannenkoekjes met asperges en avocado
Een heerlijk hartige pannenkoekjes met asperges en avocado recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hartige pannenkoekjes met asperges en avocado te bereiden
Verwijder de harde onderkant van de groene asperges (ze breken vanzelf op de scheiding tussen hard en zacht). Kook ze beetgaar in zout water en spoel meteen na onder koud water.
Schil de avocado en verwijder de pit. Snij in plakjes en besprenkel met citroensap.
Meng de bloem met de eieren en de melk. Voeg zout toe en een scheutje olijfolie. Bak kleine pannenkoekjes in boter.
Leg op elke pannenkoek enkele asperges en plakjes avocado. Rol op en bind vast met sprietjes bieslook.
Schil de avocado en verwijder de pit. Snij in plakjes en besprenkel met citroensap.
Meng de bloem met de eieren en de melk. Voeg zout toe en een scheutje olijfolie. Bak kleine pannenkoekjes in boter.
Leg op elke pannenkoek enkele asperges en plakjes avocado. Rol op en bind vast met sprietjes bieslook.