Leg op de voorverwarmde bordjes een schijf bloedworst en leg daarop een schijf gebakken goudrenet.
Snijd de hazenrug filets in plakken en verdeel die tegen de bloedworst-appel combinatie over de bordjes.
Lepel daarover het appel-perenstroop-mengsel.
Recept
« Terug naar recepten
Hazenrug met gebakken Bloedworst en Goudrenet
PT45M
Hazenrug met gebakken Bloedworst en Goudrenet
Een heerlijk hazenrug met gebakken bloedworst en goudrenet recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Jan A.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hazenrug met gebakken Bloedworst en Goudrenet te bereiden
1).Verhit 1 eetlepel boter in een anti-aanbakpannetje en los daarin op de bruine suiker.
2).Bak daarin zacht de schijven appel.
3).Haal de gare appel uit de bakpan en leg apart in de oven om warm te houden.
4).Bak in hetzelfde pannetje de bloedworst zacht en gaar en houd die ook warm in de oven onder alu-folie.
5).In een sauspannetje de appel-perenstroop, de wildfond en balsamico azijn met het ganzenvet ietsje inkoken en ondertussen.
6).De hazenrug-filets rosé bakken.
7).Alles is nu klaar om bijeengevoegd te worden tot één
gerecht.
2).Bak daarin zacht de schijven appel.
3).Haal de gare appel uit de bakpan en leg apart in de oven om warm te houden.
4).Bak in hetzelfde pannetje de bloedworst zacht en gaar en houd die ook warm in de oven onder alu-folie.
5).In een sauspannetje de appel-perenstroop, de wildfond en balsamico azijn met het ganzenvet ietsje inkoken en ondertussen.
6).De hazenrug-filets rosé bakken.
7).Alles is nu klaar om bijeengevoegd te worden tot één
gerecht.