Recept
« Terug naar recepten
Het moet niet veel zijn
PT30M
Het moet niet veel zijn
Een heerlijk het moet niet veel zijn recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Het moet niet veel zijn te bereiden
De zalm met kruiden en bloem omwentelen, bakken tot hij gaar is. Terwijl de groenten staemen volgens gaar tijd, zowel de aardappelen. Voor de saus: venkel en ajuin fijn snijden op stoven met olijfolie, honing en witte wijn toevoegen en de viskruiden als laatste dit pureren desnoods een beetje bij binden en de kaas bijvoegen tot deze gesmolten is. Nu alle groenten en aardappelen even aanbakken in olijfolie desnoods bij kruiden en als laatste tomaat bij voegen. Neem de borden, de zalm in het midden van het bord saus erover en de groenten en aardappelen er rond dresseren.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
enilorac zegt:
Ik vind dit een leuke en leerzame club, en jullie onderscheiden je door originaliteit. Ik zal zeker een aantal van jullie recepten gaan maken. Bedankt voor de toelichting, overigens.
Groetjes, Caroline
derbyke zegt:
enilorac zegt:
:). Groetjes, Caroline
derbyke zegt: