KookJij

Het moet niet veel zijn

Een heerlijk het moet niet veel zijn recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Het moet niet veel zijn te bereiden

De zalm met kruiden en bloem omwentelen, bakken tot hij gaar is. Terwijl de groenten staemen volgens gaar tijd, zowel de aardappelen. Voor de saus: venkel en ajuin fijn snijden op stoven met olijfolie, honing en witte wijn toevoegen en de viskruiden als laatste dit pureren desnoods een beetje bij binden en de kaas bijvoegen tot deze gesmolten is. Nu alle groenten en aardappelen even aanbakken in olijfolie desnoods bij kruiden en als laatste tomaat bij voegen. Neem de borden, de zalm in het midden van het bord saus erover en de groenten en aardappelen er rond dresseren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo Caroline, ik vind het fijn dat je plezier beleeft in mijn recepten ik blijf experimenteren,probeer ook maar eens je zult zien hoe goed dat gaat.Een dikke poot van ons Derbyke en de groetjes van mij.Tot horen;)
enilorac

enilorac zegt:
Hallo Hilde en Derbyke,
Ik vind dit een leuke en leerzame club, en jullie onderscheiden je door originaliteit. Ik zal zeker een aantal van jullie recepten gaan maken. Bedankt voor de toelichting, overigens.
Groetjes, Caroline
Carolien

Carolien zegt:
Dat is wat in Nederland peulen wordt genoemd (jonge erwten)
derbyke

derbyke zegt:
Hallo Caroline,fijn nog iets van je te horen,sluimererwten zijn infeite gewoon platte peulvruchten ik zou nie weten hoe ik het anders moet formuleren.Groetjes,Derbyke en Hilde uit het vlaamse gedeelte.;):p
enilorac

enilorac zegt:
Hoi Hilde en Derbyke,even mn vlaams bijspijkeren :), ajuinen zijn uien, een pijl witlof is een struikje witlof, pezo is peper en zout, een slice is een plak augurk, maar wat zijn nu weer sluimererwten? Maar even zonder gekheid, de recepten blijven spannend
:). Groetjes, Caroline