Recept
« Terug naar recepten
Hete Bliksem
PT50M
Hete Bliksem
Een heerlijk hete bliksem recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
At vanhoorn
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
recept van oma
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hete Bliksem te bereiden
Appels schillen en in vieren snijden.
Aardappels schillen.
Alles in de pan tot het net onder staat.
Spek erbij doen.
Zout en specerijen erbij doen.
Alles gaar koken,afgieten en droog laten stomen.
Afstampen en proeven .
Kan in een hooikist uren warm blijven.
Aardappels schillen.
Alles in de pan tot het net onder staat.
Spek erbij doen.
Zout en specerijen erbij doen.
Alles gaar koken,afgieten en droog laten stomen.
Afstampen en proeven .
Kan in een hooikist uren warm blijven.
Mijn kookverhaal (At vanhoorn)
Werd vroeger meegegeven naar het land en naar het werk.