Recept
« Terug naar recepten
Hete kip I
PT40M
Hete kip I
Een heerlijk hete kip i recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Yvonne Loch
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hete kip I te bereiden
Kipfilet in stukjes snijden.
Uien en paprika klein snijden, champignons snijden.
ketjap, azijn, suiker, sambal, tomatenpuree en knoflook in een kommetje doen en mengen.
Kipfilet niet helemaal gaar bakken in een wok of braadpan.
Uit de pan scheppen en dan de uien, paprika en champignons bakken.
De ingredienten uit het kommetje in de pan doen en dan de kipfilet er weer bij doen.
Alles goed mengen en laten sudderen tot de kipfilet gaar is.
Ondertussen de rijst koken en erbij serveren.
Uien en paprika klein snijden, champignons snijden.
ketjap, azijn, suiker, sambal, tomatenpuree en knoflook in een kommetje doen en mengen.
Kipfilet niet helemaal gaar bakken in een wok of braadpan.
Uit de pan scheppen en dan de uien, paprika en champignons bakken.
De ingredienten uit het kommetje in de pan doen en dan de kipfilet er weer bij doen.
Alles goed mengen en laten sudderen tot de kipfilet gaar is.
Ondertussen de rijst koken en erbij serveren.
curiosity zegt: