Recept
« Terug naar recepten
Hete makreel
PT20M
Hete makreel
Een heerlijk hete makreel recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
ineke witte
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 a 3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
14
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hete makreel te bereiden
Lekker makkelijk.
Uien en knoflook fruiten, toevoegen sambal, trassi, suiker,tomatenpuree en tomaten blokjes en even laten pruttelen.
Ondertussen makreel ontdoen van vel en graat en toevoegen aan tomaten prut.
Lekker met rijst kroepoek en een frisse salade bv. komkommer of atjar.
Uien en knoflook fruiten, toevoegen sambal, trassi, suiker,tomatenpuree en tomaten blokjes en even laten pruttelen.
Ondertussen makreel ontdoen van vel en graat en toevoegen aan tomaten prut.
Lekker met rijst kroepoek en een frisse salade bv. komkommer of atjar.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna zegt:
Gisteren klaargemaakt, zoon en man (en ik) hebben gesmuld, we hebben de rijst vervangen door stokbrood (op verzoek van zoonlief), gelukkig hadden we vandaag nog over, heerlijk!!:)
Coen Lievaart zegt: