Recept
« Terug naar recepten
Hete sperziebonen
PT60M
Hete sperziebonen
Een heerlijk hete sperziebonen recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jacko Cornelissen
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
- personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
eigen keuken
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hete sperziebonen te bereiden
De sperziebonen gaar koken.
Ontbijtspek bakken. Niet helemaal uitbakken.
De kleingesneden ui, champions en rode peper (sambal) meebakken.
De snijbonen toevoegen, de bloem toevoegen
Ontbijtspek bakken. Niet helemaal uitbakken.
De kleingesneden ui, champions en rode peper (sambal) meebakken.
De snijbonen toevoegen, de bloem toevoegen
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
beccie zegt:
beccie zegt:
Het verschil tussen de recepten is: bij het ene behalve spek ook nog champignons en pepers.
Redactie KookJij
yvonne216 zegt:
beccie zegt:
Barbara Metz zegt: