Recept
« Terug naar recepten
Hollandse garnalentorentjes
PT30M
Hollandse garnalentorentjes
Een heerlijk hollandse garnalentorentjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Tijd voor vis.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hollandse garnalentorentjes te bereiden
Leg de tomaten in kokend water. Spoel ze af onder de koude kraan. Schil en halveer ze, verwijder de pitjes en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Meng de mayonaise met de mosterd. Vet 4 kleine gladde vormpjes in met olie. Voeg de garnalen aan de mayonaise-mosterdmengsel toe samen met de tomatenblokjes en de bieslook. Vul de vormpjes met dit mengsel en laat ze tot gebruik in de koelkast staan. Garneer 4 bordjes met de sla en keer de vormpjes om op de bordjes en laat de garnalentorentjes er voorzichtig opglijden. Garneer met de sprietjes bieslook.