Recept
« Terug naar recepten
Hollandse sushi
PT20M
Hollandse sushi
Een heerlijk hollandse sushi recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hollandse sushi te bereiden
Snijd de korstjes van het brood en besmeer het brood met een mengsel van mayo en mosterd.Snijd de komkommer in lange,dunne repen.Leg een besmeerde boterham plat neer en leg er in het midden reepjes komkommer en een stukje vis op.Rol stevig op en steek vast met een prikker of een touwtje van bieslook.Snijd hier drie sushi's van.Snijd langwerpige plakjes besmeerd brood,beleg met komkommer en weer een plakje brood,en daarop een plakje gesneden vis.Bestrooi met peper en/of bieslook.Serveer met verse gesnesen radijsjes
amber zegt:
het was super lekker ik heb er nog wat kruiden bij gedaan wat een beetje het zeewier effect gaf (zout, basilicum, bieslook, kerrie en uienpoeder.