Recept
« Terug naar recepten
Holsteiner schnitzel
PT30M
Holsteiner schnitzel
Een heerlijk holsteiner schnitzel recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
boodschappen.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Holsteiner schnitzel te bereiden
Bestrooi de kalfsschnitzels met peper en zout. Verhit de olie en bak het vlees aan elke kant 3-4 minuten. Rooster intussen de sneetjes brood en besmeer ze met boter. Schep de schnitzels uit de pan, houd ze even warm en bak in het bakvet 2 spiegeleieren. Serveer de schnitzels op het brood. Leg een spiegelei op het vlees en garneer met ansjovisfilets, plakjes augurk en partjes citroen. Serveer er gebakken krieltjes bij.
Tip:
Neem in plaats van ansjovis sardientjes. Bestrooi het gerecht eens met 1 eetl. kappertjes.
Tip:
Neem in plaats van ansjovis sardientjes. Bestrooi het gerecht eens met 1 eetl. kappertjes.