KookJij

Holsteiner schnitzel

Een heerlijk holsteiner schnitzel recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Duitsland
Keuken: Europese
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Holsteiner schnitzel te bereiden

Bestrooi de kalfsschnitzels met peper en zout. Verhit de olie en bak het vlees aan elke kant 3-4 minuten. Rooster intussen de sneetjes brood en besmeer ze met boter. Schep de schnitzels uit de pan, houd ze even warm en bak in het bakvet 2 spiegeleieren. Serveer de schnitzels op het brood. Leg een spiegelei op het vlees en garneer met ansjovisfilets, plakjes augurk en partjes citroen. Serveer er gebakken krieltjes bij.
Tip:
Neem in plaats van ansjovis sardientjes. Bestrooi het gerecht eens met 1 eetl. kappertjes.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst