Recept
« Terug naar recepten
Honing- mosterdkarbonade met gepofte aardappel
PT15M
Honing- mosterdkarbonade met gepofte aardappel
Een heerlijk honing- mosterdkarbonade met gepofte aardappel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Honing- mosterdkarbonade met gepofte aardappel te bereiden
In pan bevroren spinazie met 1 el boter ca. 15 min. verwarmen, af en toe roeren.
In kom helft van mosterd mengen met honing, zout en peper. In andere kom saus roeren van zure room, rest van mosterd, zout en peper.
Karbonade met mosterd-honingmengsel insmeren. In koekenpan boter verhitten en karbonade ca. 10 min. op matig vuur bruin en gaar bakken.
Aardappels schoonboenen en met vork rondom inprikken.
In magnetron aardappels in 6-7 min. op vol vermogen (700 watt) gaarpoffen; halverwege omdraaien.
Aardappels op bord leggen, in lengte opensnijden en vullen met mosterdroomsaus. Spinazie en karbonade naast aardappels serveren.
In kom helft van mosterd mengen met honing, zout en peper. In andere kom saus roeren van zure room, rest van mosterd, zout en peper.
Karbonade met mosterd-honingmengsel insmeren. In koekenpan boter verhitten en karbonade ca. 10 min. op matig vuur bruin en gaar bakken.
Aardappels schoonboenen en met vork rondom inprikken.
In magnetron aardappels in 6-7 min. op vol vermogen (700 watt) gaarpoffen; halverwege omdraaien.
Aardappels op bord leggen, in lengte opensnijden en vullen met mosterdroomsaus. Spinazie en karbonade naast aardappels serveren.
Giselle zegt: