Recept
« Terug naar recepten
Hopscheuten met groene asperges en gerookte zalm
PT20M
Hopscheuten met groene asperges en gerookte zalm
Een heerlijk hopscheuten met groene asperges en gerookte zalm recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
landleven
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hopscheuten met groene asperges en gerookte zalm te bereiden
Wrijf de wok in met olie, verhit en roerbak daarin de schoongemaakte en kleingesneden asperges en hopscheuten in een paar minuten gaar.
Kruid met peper en zout en blus met room.
Voeg de in reepjes gesneden zalm en de garnalen toe met de gehakte bieslook.
Roer even om en serveer.
Kruid met peper en zout en blus met room.
Voeg de in reepjes gesneden zalm en de garnalen toe met de gehakte bieslook.
Roer even om en serveer.
Roggeman Reina zegt:
Ik zou dit recept dringend willen maken doch ik ben niet zeker of ik eerst de hoppescheuten met citroen dien te koken hier voor dit recept. Of dien ik enkel deze ongekookt in de wok te bakken en zonder citroen ?
Graag aub spoedig antwoord, waarvoor dank.
Reina