KookJij

hot wings met chinese roerbakgroenten en sperziebonen

Dit stoofgerecht uit de slow cooker moet je echt proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 360 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Stoofschotels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: China
Keuken: Oosterse
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe hot wings met chinese roerbakgroenten en sperziebonen te bereiden

  1. Snijd de uien in ringen en doe deze in de crockpot.
  2. Snijd vervolgens de paprika in dobbelsteentjes en voe ook deze ook toe aan de crockpot.
  3. Doe vervolgens de kipwings in de crockpot.
  4. Doe dan de roerbak groenten en de sperziebonen erbij.
  5. Kruid hem vervolgens  met sambal, kipkruiden, kerriekruiden, kruidnagel, paprikapoeder.
  6. Voeg dan het zout en peper naar smaak toe en voeg dan nog een scheutje water toe en een bouillonblokje toe.
  7. Zet dan de crockpot aan op de high stand en laat hem 6 tot 8 uur pruttelen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Nemual

Nemual zegt:
Hieveel sperzie bonen gaan erbij, staat er niet bij?