Recept
« Terug naar recepten
hot wings met chinese roerbakgroenten en sperziebonen
PT360M
hot wings met chinese roerbakgroenten en sperziebonen
Dit stoofgerecht uit de slow cooker moet je echt proberen.
Recept van:
marcel knol
Bereidingstijd:
360 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe hot wings met chinese roerbakgroenten en sperziebonen te bereiden
- Snijd de uien in ringen en doe deze in de crockpot.
- Snijd vervolgens de paprika in dobbelsteentjes en voe ook deze ook toe aan de crockpot.
- Doe vervolgens de kipwings in de crockpot.
- Doe dan de roerbak groenten en de sperziebonen erbij.
- Kruid hem vervolgens met sambal, kipkruiden, kerriekruiden, kruidnagel, paprikapoeder.
- Voeg dan het zout en peper naar smaak toe en voeg dan nog een scheutje water toe en een bouillonblokje toe.
- Zet dan de crockpot aan op de high stand en laat hem 6 tot 8 uur pruttelen.
Nemual zegt: