Recept
« Terug naar recepten
Huisgemaakte ravioli met vulling van boschampignons en dragoncrème
PT40M
Huisgemaakte ravioli met vulling van boschampignons en dragoncrème
Een heerlijke, goed gevulde pasta!
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
market-carrefour
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Huisgemaakte ravioli met vulling van boschampignons en dragoncrème te bereiden
- Fruit de sjalot in de boter. Giet de groentebouillon, de room en de dragon erbij en laat 10 min sudderen op een zacht vuur. Hou warm.
- Borstel de champignons schoon en verwijder de stelen. Fruit de look in 2 el olijfolie. Giet de champignons erbij en bak op een hoog vuur. Kruid op het einde van de gaartijd met peper en zout. Voeg de verkruimelde geitenkaas toe.
- Haal met een uitsteekvorm 16 cirkels uit het lasagnedeeg. Kook het deeg in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af. Verdeel de dragoncrème over de borden. Leg 2 cirkels lasagnedeeg op elk bord en bedek met wat van het champignon-geitenkaas-mengsel en sluit de ravioli met nog 2 deegcirkels. Bestrooi met parmezaan en dragon en dien onmiddellijk op.