KookJij

Indische hutspot

Een heerlijk indische hutspot recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Stamppot
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: Allerhande
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Indische hutspot te bereiden

Kook de aardappels met zout en de hutspot gaar en stamp het fijn.
Bak in wat boter de ui glazig, gehakt er bij rullen.
De boemboe en wat sambal er bij en even meebakken.
Roer dit door de hutspot en e.v.t. nog wat op smaak maken met wat peper.

Mijn kookverhaal (Alie Arts)

Dit recept kwam ik jaren geleden eens in een allerhande tegen en zelf een beetje mijn eigen draai er aan gegeven.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

AJE

AJE zegt:
Wij doe er ook nog knoflook door en combineren het met daging smoor of Indische speklappen.
Riki

Riki zegt:
Vandaag gemaakt en het was heerlijk!!!
Barbara Metz

Barbara Metz zegt:
Ja, het wordt weer stamppotten-seizoen!! Ook ik maak de hutspot als Alle Arts. Heb in mijn rubriek een variant er op: Indonesische hutspot; het proberen waard en ik hoor misschien hoe je het vindt smaken!:;):p
gea

gea zegt:
Lijkt me erg lekker!!! Bedankt; ik zet het gelijk bij m'n favo's!:p:p