Recept
« Terug naar recepten
Indische kip
PT40M
Indische kip
Een heerlijk indische kip recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
vlam
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Indische kip te bereiden
Snijd de kipfilet in stukjes
schil de ui en sij hem fijn
Bak de kipfilet, de ui en sambal tot de kip gaar is.
Voeg de ketjap, het citroensap, tomatensap en de mosterd toe.
Serveren met rijst, erwtjes, sla en/of komkommer.
schil de ui en sij hem fijn
Bak de kipfilet, de ui en sambal tot de kip gaar is.
Voeg de ketjap, het citroensap, tomatensap en de mosterd toe.
Serveren met rijst, erwtjes, sla en/of komkommer.
polman zegt:
:)