Recept
« Terug naar recepten
Indonesische kipsalade
PT30M
Indonesische kipsalade
Een heerlijk indonesische kipsalade recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Indonesische kipsalade te bereiden
Bestrooi de kipfilets met zout en peper en grill of bak ze gaar in een beetje boter. Laat afkoelen en snijd in kleine blokjes. Kook de aardappeltjes gaar in lichtgezouten water. Giet af, laat afkoelen en snijd doormidden.
Meng alle ingrediënten voor de pindadressing, knijp het sap van de limoen erboven uit en roer alles goed door.
Meng de groenten, ananas, aardappelen en kip in een grote schaal. Doe de pinda’s erbij en giet de dressing erover. Roer de dressing voorzichtig doorheen de salade. Garneer met peterselie en serveer op kamertemperatuur.
Meng alle ingrediënten voor de pindadressing, knijp het sap van de limoen erboven uit en roer alles goed door.
Meng de groenten, ananas, aardappelen en kip in een grote schaal. Doe de pinda’s erbij en giet de dressing erover. Roer de dressing voorzichtig doorheen de salade. Garneer met peterselie en serveer op kamertemperatuur.