Recept
« Terug naar recepten
Indonesische roergebakken kipfilet
PT18M
Indonesische roergebakken kipfilet
Een heerlijk indonesische roergebakken kipfilet recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Esther van Gompel
Bereidingstijd:
18 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wokken
- > Hoofdgerechten - Gevogelte
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
meiasia.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Indonesische roergebakken kipfilet te bereiden
Snijd de paksoi in reepjes. Snijd de komkommer doormidden, verwijder de zaadlijsten en snijd in boogjes. Snijd de aubergine en kipfilet in blokjes.
Verhit de olie in een wok. Roerbak de kipfilet tot deze goudbruin is. Voeg de paksoi, komkommer en aubergine toe en roerbak nog 4 minuten.
Giet de gember honing woksaus erbij en roerbak tot het gerecht door en door heet is. Voeg naar smaak zout en peper toe.
Verhit de olie in een wok. Roerbak de kipfilet tot deze goudbruin is. Voeg de paksoi, komkommer en aubergine toe en roerbak nog 4 minuten.
Giet de gember honing woksaus erbij en roerbak tot het gerecht door en door heet is. Voeg naar smaak zout en peper toe.