Recept
« Terug naar recepten
italaanse hap
PT45M
italaanse hap
Een heerlijk italaanse hap recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
henny hoornenborg
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Gevogelte
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe italaanse hap te bereiden
kook de lever in een pan niet tegaar.giet het water af snij de lever in blokjes.de aardappels ook in blokjes snijden.zet de wok op het gas en doe de olie er in daarna de aardappels laat dit goed eerst garen en dan daarna de lever er door doen hier door zout en peper doen en dan de sambal er door mengen de hele potje.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Annika T. zegt:
xbetty1957x zegt:
liefs betty
brandaris zegt:
Henny zegt:
kun je het lever ook vervangen voor varkens of lams lever dit zal zeker smaken probeerd het gewoon een keer uit.
brandaris zegt:
Henny zegt:
foutje van mij,gewoon sambal toevoegen op smaak dan komt het wel goed,dit is een heel lekker recept:p:p:p:p:p