Recept
« Terug naar recepten
italiaanse gehaktballetjes
PT60M
italiaanse gehaktballetjes
Een heerlijk italiaanse gehaktballetjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
gaetano pichierri
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
- > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
mijn pappa
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe italiaanse gehaktballetjes te bereiden
doe het gehakt in de schaal
doe de eieren, geperste knoflook,peper,zout, de 2 zakjes parmezaanse kaas en meng alles goed door.
Doe er paneermeel in, zodat het mengsel niet te nat is en waar je nog goed balletjes kan draaien.
Even proeven of er genoeg zout en peper in zit.
Draai kleine balletjes gehakt.
Zet de pan op, en warm hem op.
Is de pan warm, schenk dat de olie in de pan, tot ongeveer de helft van de balletjes onder zit.
Bak ze lekker bruin.
doe de eieren, geperste knoflook,peper,zout, de 2 zakjes parmezaanse kaas en meng alles goed door.
Doe er paneermeel in, zodat het mengsel niet te nat is en waar je nog goed balletjes kan draaien.
Even proeven of er genoeg zout en peper in zit.
Draai kleine balletjes gehakt.
Zet de pan op, en warm hem op.
Is de pan warm, schenk dat de olie in de pan, tot ongeveer de helft van de balletjes onder zit.
Bak ze lekker bruin.
Mijn kookverhaal (gaetano pichierri)
recept heb ik van mijn vader
franeke zegt: