Recept
« Terug naar recepten
Italiaanse Kip Hapjes
PT40M
Italiaanse Kip Hapjes
Een heerlijk italiaanse kip hapjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Maria van Kooyk
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Maria van Kooyk
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Italiaanse Kip Hapjes te bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C. Laat 6 vellen bladerdeeg ontdooien. Doe in een keukenmachine 2 kipfilets en hak dit fijn. Voeg 1 teentje knoflook, 50 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 4 zongedroogde tomaten, 1 handje basilicum, zout en peper toe en zet de keukenmachine nog even aan. Beleg het bladerdeeg met het kipgehakt en rol het bladerdeeg op. Snij in kleine stukjes en leg het op een bakplaat. Strooi er geraspte kaas over. Zet de bakplaat ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Dit recept is voor ongeveer 18 hapjes.
Mijn kookverhaal (Maria van Kooyk)
Wij hebben er een salade bij gegeten. Eet smakelijk!
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
rangvi zegt:
rangvi zegt:
Steve zegt: