KookJij

Italiaanse Koteletten

Een heerlijk italiaanse koteletten recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Italiaanse Koteletten te bereiden

Snijd de vetrandjes van de koteletten af.Doe de olie in een antiaanbakpan,leg de koteletten erin en bak ze ongeveer 2 min.aan elke kant.Haal ze uit de pan en doe ze over op een bord.Pel en snipper de uien en bak hem onder voortdurend roeren glazig.Pel de knoflook,plet de tenen en voeg ze samen met de rozemarijn,de citroenschil en de chillipepres of sambal toe.Laat dit onder voortdurend roeren 1 min.gaar worden,Zet het vuur lager en doe de koteletten weer in de pan.Voeg de bouilon en de tomaten toe.Laat op middelhoog vuur 10-15 min.koken,tot de koteletten gaar zijn en de saus licht is ingedikt.Neem de pan van het vuur,breng het vlees op smaak en seveer direct.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

yvonne stavria

yvonne stavria zegt:
Met of zonder vetrandje.... gewoon heerlijk en sneller dan ik dacht. Staat nu bij mijn favorieten:
Matthijs

Matthijs zegt:
Inderdaad, vetrandjes horen erbij, Volgens mij is er nog nooit iemand dik geworden van een vetrandje, overgewicht ontstaat buiten de maaltijden om.;)
arie

arie zegt:
zonde van het vet randje dat trek juist in het vlees ik hou ook niet van vet maar bak het wel mee lekkerder voor het vlees grtjes arie daarna kun je het er nog afhalen doei