Recept
« Terug naar recepten
Italiaanse Koteletten
PT30M
Italiaanse Koteletten
Een heerlijk italiaanse koteletten recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Italiaanse Koteletten te bereiden
Snijd de vetrandjes van de koteletten af.Doe de olie in een antiaanbakpan,leg de koteletten erin en bak ze ongeveer 2 min.aan elke kant.Haal ze uit de pan en doe ze over op een bord.Pel en snipper de uien en bak hem onder voortdurend roeren glazig.Pel de knoflook,plet de tenen en voeg ze samen met de rozemarijn,de citroenschil en de chillipepres of sambal toe.Laat dit onder voortdurend roeren 1 min.gaar worden,Zet het vuur lager en doe de koteletten weer in de pan.Voeg de bouilon en de tomaten toe.Laat op middelhoog vuur 10-15 min.koken,tot de koteletten gaar zijn en de saus licht is ingedikt.Neem de pan van het vuur,breng het vlees op smaak en seveer direct.
yvonne stavria zegt: