Recept
« Terug naar recepten
Italiaanse kruidenboter
PT15M
Italiaanse kruidenboter
Een heerlijk italiaanse kruidenboter recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
n.v.t. personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Italiaanse kruidenboter te bereiden
Alle restjes verse kruiden kunnen tot kruidenboter worden verwerkt.
Fijn snijden en ca 2 el kruiden mengen met 125 gram zachte boter.
Er kan ook fijngehakte sjalot, knoflook uit de knijper of wat citroensap bij.
Fijn snijden en ca 2 el kruiden mengen met 125 gram zachte boter.
Er kan ook fijngehakte sjalot, knoflook uit de knijper of wat citroensap bij.
bertal zegt:
m.v.g. Bert Allers