Recept
« Terug naar recepten
Italiaanse traybake met chipolata's
PT45M
Italiaanse traybake met chipolata's
Een traybake is een van mijn favoriete gerechten als ik weinig tijd heb. De
oven doe dan het meeste werk en ik kan intussen iets anders doen.
Deze Italiaans getinte schotel heb ik gemaakt met de ingrediënten die ik vaak wel in huis heb.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Italiaanse traybake met chipolata's te bereiden
- Schil de aardappelen, snij ze in stukjes en kook ze 5-10 minuutjes. Giet ze af laat ze uitdampen en doe ze in een ovenschaal.
- Voeg de gesneden courgette, paprika, ui, en de tomaatjes toe.
- Snij de worstjes in stukjes en verdeel ze over de schaal.
- Giet er wat olijfolie overheen, strooi peper en zout erover en verdeel de tijm en rozemarijn over het geheel.
- Zet deze schaal 25 tot 30 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden. Schep af en toe alles goed door elkaar. De laatste 5 minuten heb ik de grill gebruikt voor een mooi krokant laagje.