Recept
« Terug naar recepten
Italiaanse worst
PT60M
Italiaanse worst
Een heerlijk italiaanse worst recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Costa Pascucci
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Italiaanse worst te bereiden
1. Doe het varkensvlees in een grote kom. Breng op smaak met zout, knoflook zout, zwarte peper en paprika. In een blender of keukenmachine, vermengen de olie-, anijs zaad, venkel en rode peper vlokken. Meng alles door het varkensvlees tot goed gemengd is . Daarna 24 uur in de koelkast dat de smaken mengen. Maak uw porties die passen bij uw behoeften.
Mijn kookverhaal (Costa Pascucci)
Een Italiaanse vriend van mij had in de States een Italiaans restaurant en gebruikt dit recept voor meer dan 30 jaar. Toen hij met pensioen ging , had hij ingestemd om het doorgeven aan mij. Ik zal het met jullie delen . Het is uitstekend als gehaktballen, spaghetti met saus, hamburger pasteitjes, of op pizza. Dit recept werd door hem geprezen en vereerd door velen. We hebben het geluk dit recept gekregen te hebben . "
leo van kins zegt: