Geef er pasta bij of rijst.
Strooi er Pecorino kaas op en wat groen.
Recept
« Terug naar recepten
Italiaanse Worstjes met Paprika
PT75M
Italiaanse Worstjes met Paprika
Een heerlijk italiaanse worstjes met paprika recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
75 min
Personen:
6 - 8 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Bijgerechten
- > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Italiaanse vrienden
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Italiaanse Worstjes met Paprika te bereiden
1).Voeg alle ingredienten voor de Italiaanse worst bijeen en kneed dat grondig door elkaar.
2).Doe een paar eetlepels olijfolie in een flinke pan met dikke bodem en verhit.
3).Het worstevlees voor Italiaanse worstjes in de pan al roerend garen. Reken daarvoor een minuut of 15 - 20.
4).In een andere grote pan met dikke bodem een aantal lepels olijfolie verhitten en daarin de ui, lomboks, venkel en paprika's bakken, totdat deze "groentes" lekker zacht zijn geworden. Reken hiervoor een minuut of 15. Wel regelmatig roeren.
5).Daarna het vlees van de Italiaanse worstjes er bij doen en goed doorroeren.
6).Doe de wijn er door en blijf roeren tot minstens de helft van de wijn is "verkookt".
2).Doe een paar eetlepels olijfolie in een flinke pan met dikke bodem en verhit.
3).Het worstevlees voor Italiaanse worstjes in de pan al roerend garen. Reken daarvoor een minuut of 15 - 20.
4).In een andere grote pan met dikke bodem een aantal lepels olijfolie verhitten en daarin de ui, lomboks, venkel en paprika's bakken, totdat deze "groentes" lekker zacht zijn geworden. Reken hiervoor een minuut of 15. Wel regelmatig roeren.
5).Daarna het vlees van de Italiaanse worstjes er bij doen en goed doorroeren.
6).Doe de wijn er door en blijf roeren tot minstens de helft van de wijn is "verkookt".