Recept
« Terug naar recepten
Japanse eierwraps met garnalen
PT25M
Japanse eierwraps met garnalen
Een heerlijk japanse eierwraps met garnalen recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Japan
Bron:
C1000 - S. Wolf 250413
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Japanse eierwraps met garnalen te bereiden
Meng in een kom de tomaat met de bieslook en de garnalen en voeg naar smaak woksaus, peper en zout toe.
Klop de eieren met de sojasaus en water los.
Verwarm de koekenpan op vrij laag vuur.
Bestrijk de bodem met olie. Laat een kwart van het eiermengsel over de hele bodem uitlopen.
Bak de omelet op laag vuur gaar.
Laat de omelet op bakpapier glijden.
Bak zo nog 3 omeletten.
Verdeel de sla over de omeletten, maar laat een flinke rand vrij.
Leg in het midden een lijn van het tomaten-garnalenmengsel.
Vouw de omeletten over de vulling.
Rol ze zo strak mogelijk op en pak elke rol in vershoudfolie.
Bewaar tot gebruik in de koelkast.
Snijd de rollen schuin door en serveer eventueel met extra sojasaus.
Klop de eieren met de sojasaus en water los.
Verwarm de koekenpan op vrij laag vuur.
Bestrijk de bodem met olie. Laat een kwart van het eiermengsel over de hele bodem uitlopen.
Bak de omelet op laag vuur gaar.
Laat de omelet op bakpapier glijden.
Bak zo nog 3 omeletten.
Verdeel de sla over de omeletten, maar laat een flinke rand vrij.
Leg in het midden een lijn van het tomaten-garnalenmengsel.
Vouw de omeletten over de vulling.
Rol ze zo strak mogelijk op en pak elke rol in vershoudfolie.
Bewaar tot gebruik in de koelkast.
Snijd de rollen schuin door en serveer eventueel met extra sojasaus.