Recept
« Terug naar recepten
Jumbogarnalen met noedels
PT25M
Jumbogarnalen met noedels
Een heerlijk jumbogarnalen met noedels recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
650 kCal energie
32 Gram eiwit
30 Gram vet
63 Gram koolhydraten
32 Gram eiwit
30 Gram vet
63 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Allerhande 07 2011
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Jumbogarnalen met noedels te bereiden
Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Spoel af onder koud stromend water.
Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit.
Klop een dressing van het limoenrasp en -sap, de zonnebloem- en sesamolie en de gembersiroop.
Breng op smaak met peper en zout.
Schil de mango, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in reepjes.
Halveer de komkommer in de lengte, verwijder de zaadlijsten met een theelepel en snijd de helften in reepjes.
Meng de mie met de mango, komkommer, garnalen, kipfilet en de dressing.
Snijd de koriander grof.
Verdeel de salade over 4 kommen, bestrooi met de koriander en cashewnoten en serveer.
Spoel af onder koud stromend water.
Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit.
Klop een dressing van het limoenrasp en -sap, de zonnebloem- en sesamolie en de gembersiroop.
Breng op smaak met peper en zout.
Schil de mango, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in reepjes.
Halveer de komkommer in de lengte, verwijder de zaadlijsten met een theelepel en snijd de helften in reepjes.
Meng de mie met de mango, komkommer, garnalen, kipfilet en de dressing.
Snijd de koriander grof.
Verdeel de salade over 4 kommen, bestrooi met de koriander en cashewnoten en serveer.