Recept
« Terug naar recepten
Kaastaart
PT40M
Kaastaart
Een heerlijk kaastaart recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kaasrecepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kaastaart te bereiden
Maak een kuiltje in de bloem en strooi de suiker erover. Doe de opgeloste gist in het kuiltje, evenals de boter en de eieren. Kneed alles tot een licht deegje. Laat rijzen en maak bolletjes. Rol uit, leg het deeg in de ingevette taartvorm en laat nog even rijzen.
Maak de vulling. Meng alle ingrediënten onder mekaar: kaas, eigeel, suiker, vanillesuiker, vanillepudding, stijfgeklopte room en tenslotte het stijfgeklopte eiwit.
Dit mengsel op de taart doen en onmiddellijk in de oven zetten.
Maak de vulling. Meng alle ingrediënten onder mekaar: kaas, eigeel, suiker, vanillesuiker, vanillepudding, stijfgeklopte room en tenslotte het stijfgeklopte eiwit.
Dit mengsel op de taart doen en onmiddellijk in de oven zetten.