Recept
« Terug naar recepten
Kaastaart
PT45M
Kaastaart
Een heerlijk kaastaart recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kaastaart te bereiden
Doe het bakmeel met de kwark,melk en het zout in een kom en kneed er met koele handen een soepel deeg van.Rol het deeg uit tot een ronde lap.Vet een taartvorm (26 cm.) in en bekleed deze met het deeg.Snijd de kaas of rasp de kaas grof.Klop de eieren los en voeg de zure room,witte wijn,gehakte peterselie en wat peper toe.Schep de kaas erdoor en giet dit mengsel in de vorm.Schuif deze in een voorverwarmde oven van 220C.Bak de taart 25 min.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Bert Allers zegt:
Je hebt al uitleg gekregen van ans van esch, bedankt ans.
veel succes :);)
m.v.g. Bert Allers
roza verschoor zegt:
addie zegt:
Mon Chou of andere roomkazen noemen ze ook wel eens platte kazen. Dus zachte kazen.
Kookgroet, Addie.
roza verschoor zegt:
Bert Allers zegt:
succes ermee, en laat de taart maar lekker smaken.
bedankt voor de leuke reactie:);)
m.v.g. Bert Allers