Recept
« Terug naar recepten
Kaastortilla met kip en koriander
PT60M
Kaastortilla met kip en koriander
Een heerlijk kaastortilla met kip en koriander recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Koud
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kaasrecepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kaastortilla met kip en koriander te bereiden
1. Kruid de kip met knoflookpeper en smeer ze in met olijfolie. Laat ze garen in de oven, bak ze in de pan of gril ze.
2. Laat de aardappelschijfjes kleuren in olijfolie. Doe hetzelfde met de uienringen en kruid deze met peper en zout.
3. Verdeel de aardappelschijfjes over een beboterde ovenschotel en schik de uienringen er bovenop. Bestrooi met bieslook en geraspte kaas. Overgiet met de losgeklopte eieren. Laat deze schotel 40 min. garen in een voorverwarmde oven op 150°C.
4. Kruid de tomatenblokjes met peper en zout en meng er koriander, rode ui, wat olijfolie en sherryazijn onder.
5. Snijd de tortilla in stukken en serveer met de kip en de salsa
2. Laat de aardappelschijfjes kleuren in olijfolie. Doe hetzelfde met de uienringen en kruid deze met peper en zout.
3. Verdeel de aardappelschijfjes over een beboterde ovenschotel en schik de uienringen er bovenop. Bestrooi met bieslook en geraspte kaas. Overgiet met de losgeklopte eieren. Laat deze schotel 40 min. garen in een voorverwarmde oven op 150°C.
4. Kruid de tomatenblokjes met peper en zout en meng er koriander, rode ui, wat olijfolie en sherryazijn onder.
5. Snijd de tortilla in stukken en serveer met de kip en de salsa