Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauw in papillotte
PT45M
Kabeljauw in papillotte
Een heerlijk kabeljauw in papillotte recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauw in papillotte te bereiden
Kruid de visfilet met peper, bestrijk de alu folie met een tl. olie, leg de ham erop, de fijngesneden champignons, vis, tomatenblokjes en fijngesneden sjalot.
Kruid met peper. Plooi de pakjes toe en zet deze in en voorverwarmde oven van 200° gedurende 20 minuten. Dien op met gestoomde aardappelen.
Kruid met peper. Plooi de pakjes toe en zet deze in en voorverwarmde oven van 200° gedurende 20 minuten. Dien op met gestoomde aardappelen.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Goossens zegt:
Hartelijk Dank,
Goossens
tommeke zegt:
yvonne zegt:
Heerlijk is het.
Heb je nog meer van die makkelijke maaltijden?
Ik ben fan van je recept.
tommeke zegt:
Mag ik een reactie verwachten wanneer je mijn recept hebt geproefd ? Groetjes Jeannine alias Tommeke
greet1 zegt:
tommeke zegt:
securityangel zegt:
Jeannine Van Immerseel zegt: