Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauw in papillotte met stoemp
PT40M
Kabeljauw in papillotte met stoemp
Stoemp met venkel, eens iets anders!
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauw in papillotte met stoemp te bereiden
- Doe de in blokjes gesneden venkel en aardappelen in een kookpot, voeg geperste look toe, zet onder met koud water, breng het geheel aan de kook en laat onder deksel 20 minuten koken.
- Verdeel de kabeljauw over de alu folie, overgiet met witte wijn, kruid met peper en zout en voeg tijm toe.
- Zet de gesloten papillotten in een voorverwarmde oven van 180° gedurende 15 minuten.
- Giet aardappelen en venkel af, voeg de verwarmde melk toe en de boter.
- Prak het geheel met een stamper, breng op smaak met peper en zout en dien op.
Mijn kookverhaal (Jeannine Van Immerseel)
Gebruik liefst verse tijm!