KookJij

Kabeljauw in papillotte met stoemp

Stoemp met venkel, eens iets anders!
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kabeljauw in papillotte met stoemp te bereiden

  1. Doe de in blokjes gesneden venkel en aardappelen in een kookpot, voeg geperste look toe, zet onder met koud water, breng het geheel aan de kook en laat onder deksel 20 minuten koken.
  2. Verdeel de kabeljauw over de alu folie, overgiet met witte wijn, kruid met peper en zout en voeg tijm toe.
  3. Zet de gesloten papillotten in een voorverwarmde oven van 180° gedurende 15 minuten.
  4. Giet aardappelen en venkel af, voeg  de verwarmde melk  toe en de boter.
  5. Prak het geheel met een stamper, breng op smaak met peper en zout en dien op.

Mijn kookverhaal (Jeannine Van Immerseel)

Gebruik liefst verse tijm!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst