Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauw in parmaham met kaaskoekjes
PT45M
Kabeljauw in parmaham met kaaskoekjes
Een heerlijk kabeljauw in parmaham met kaaskoekjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
tijd voor vis
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauw in parmaham met kaaskoekjes te bereiden
Wrijf de kabeljauwfilet in met de tapenade en de verse oregano en een paar druppeltjes citroensap.
Wikkel elk filetje in 2 plakjes ham.
Smelt in de oven of onder de gril op bakpapier 8 rondjes kaas goudbruin van de emmentaler/parmezaanse kaas.
Snij de gepelde tomaten en de mozzarella in plakjes en schik die trapsgewijs op borden.
Besprenkel de plakjes licht met olijfolie en balsamicoazijn. Iets kruiden met zeezout en peper.
Monteer de saus tussentijds.
Gaar de moten vis met ham in de oven niet langer tot net gaar.
Schik de vismootjes op de plakjes tomaat en kaas.
Giet de saus rondom en versier het bord met de kaaskoekjes en enkele blaadjes basilicum.
Wikkel elk filetje in 2 plakjes ham.
Smelt in de oven of onder de gril op bakpapier 8 rondjes kaas goudbruin van de emmentaler/parmezaanse kaas.
Snij de gepelde tomaten en de mozzarella in plakjes en schik die trapsgewijs op borden.
Besprenkel de plakjes licht met olijfolie en balsamicoazijn. Iets kruiden met zeezout en peper.
Monteer de saus tussentijds.
Gaar de moten vis met ham in de oven niet langer tot net gaar.
Schik de vismootjes op de plakjes tomaat en kaas.
Giet de saus rondom en versier het bord met de kaaskoekjes en enkele blaadjes basilicum.