Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauw in pittige tomatensaus
PT20M
Kabeljauw in pittige tomatensaus
Een heerlijk kabeljauw in pittige tomatensaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Danny Hoogeveen
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
19
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauw in pittige tomatensaus te bereiden
Breng de pastasaus met de citroen aan de kook.
Bestrooi de vis met peper en zout naar smaak.
Leg de vis in de tomatensaus. Stoof de vis in ± 10 min. gaar. Strooi het basilicum erover. Lekker met tagliatelle en ijsbergsla.
Bestrooi de vis met peper en zout naar smaak.
Leg de vis in de tomatensaus. Stoof de vis in ± 10 min. gaar. Strooi het basilicum erover. Lekker met tagliatelle en ijsbergsla.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
djmagich zegt:
djmagich zegt: