Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauw met erwten en wortelen
PT30M
Kabeljauw met erwten en wortelen
gewoon een eerlijk en lekker gerecht
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauw met erwten en wortelen te bereiden
- Kruid de vis met peper, smeer 1 zijde in met mosterd, bedek met paneermeel.
- Laat de vi!s 15 minuten rusten in de koelkast.
- Snij de wortelen in blokjes en stoom ze gaar.
- Verhit wat boter voeg wortelen en de erwten toe, kruid met peper en zout, en warm goed op.
- Verhit boter en olijfolie in de bakpan, voeg de visfilets toe, eerst langs de gepaneerde kant nadien omdraaien.