KookJij

Kabeljauw met erwten en wortelen

gewoon een eerlijk en lekker gerecht
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kabeljauw met erwten en wortelen te bereiden

  1. Kruid de vis met peper, smeer 1 zijde in met mosterd, bedek met paneermeel.
  2. Laat de vi!s 15 minuten rusten in de koelkast.
  3. Snij de wortelen in blokjes en stoom ze gaar.
  4. Verhit wat boter voeg wortelen en de erwten toe, kruid met peper en zout, en warm goed op.
  5. Verhit boter en olijfolie in de bakpan, voeg de visfilets toe, eerst langs de gepaneerde kant nadien omdraaien.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst