Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauw met kruidencrumble
PT30M
Kabeljauw met kruidencrumble
Een heerlijk kabeljauw met kruidencrumble recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Kabeljauw met kruidencrumble te bereiden
1. Hak de kappertje en doe ze met alle gehakte kruiden in een kom. Pers er het knoflookteentje bij. Roer de olijfolie en de panko door. Kruid met peper en zout.
2. Spoel de vis en dep 'm droog. Beboter een ovenschotel en leg hem erin. Bedek de bovenkant met het crumble-mengsel.
3. Doe de kerstomaatjes in een andere ovenschaal, verdeel er de olijfolie over en kruid met peper en fleur de sel.
4. Zet vis 20 à 25 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C. Kook ondertussen de rijst gaar. Zet de tomaatjes de laatste 15 minuten bij de vis in de oven. Verdeel alles over de borden en serveer meteen.
2. Spoel de vis en dep 'm droog. Beboter een ovenschotel en leg hem erin. Bedek de bovenkant met het crumble-mengsel.
3. Doe de kerstomaatjes in een andere ovenschaal, verdeel er de olijfolie over en kruid met peper en fleur de sel.
4. Zet vis 20 à 25 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C. Kook ondertussen de rijst gaar. Zet de tomaatjes de laatste 15 minuten bij de vis in de oven. Verdeel alles over de borden en serveer meteen.
bafke zegt: