Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauw met rauwe ham
PT30M
Kabeljauw met rauwe ham
Een heerlijk kabeljauw met rauwe ham recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauw met rauwe ham te bereiden
kabeljauwfilets in gelijke stukken verdelen, omwikkelen met plakjes gerookt spek en snel bakken in hete olie. uit de pan halen en 5 minuten in een oven van 200 graden zetten.
wijn en slagroom(koksroom) inkoken, afbinden emt koude boter en op smaak brengen met zout en peper.
de rijstvelletjes uileggen en hierop de geblancheerde uitgelekte groente verdelen.
van bloem en water een yoghurt-dik papje maken. de randen van de rijstvelletjes insmeren en buideltjes maken.
deze buideltjes afbakken in olie van 180 graden.
kabeljauw overd de borden verdelen. groente-buideltjes op de borden plaatsen en serveren met botersaus
wijn en slagroom(koksroom) inkoken, afbinden emt koude boter en op smaak brengen met zout en peper.
de rijstvelletjes uileggen en hierop de geblancheerde uitgelekte groente verdelen.
van bloem en water een yoghurt-dik papje maken. de randen van de rijstvelletjes insmeren en buideltjes maken.
deze buideltjes afbakken in olie van 180 graden.
kabeljauw overd de borden verdelen. groente-buideltjes op de borden plaatsen en serveren met botersaus