Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauw met roquefortsaus
PT70M
Kabeljauw met roquefortsaus
Een heerlijk kabeljauw met roquefortsaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Kabeljauw met roquefortsaus te bereiden
1. Kook de rijst gaar zoals beschreven op de verpakking.
2. Wentel de kabeljauw aan weerszijden even in de bloem. Bak 'm met wat olijfolie in een pan met antiaanbaklaag.
3. Breng de room aan de kook en brokkel er de roquefort kaas in, laat al roerend smelten tot een mooie saus. Kruid met wat peper.
4. Serveer de kabeljauw met de rijst en de roquefortsaus. Liefhebbers kunnen er wat extra roquefort over strooien.
2. Wentel de kabeljauw aan weerszijden even in de bloem. Bak 'm met wat olijfolie in een pan met antiaanbaklaag.
3. Breng de room aan de kook en brokkel er de roquefort kaas in, laat al roerend smelten tot een mooie saus. Kruid met wat peper.
4. Serveer de kabeljauw met de rijst en de roquefortsaus. Liefhebbers kunnen er wat extra roquefort over strooien.