KookJij

Kabeljauw met roquefortsaus

Een heerlijk kabeljauw met roquefortsaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 70 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kabeljauw met roquefortsaus te bereiden

1. Kook de rijst gaar zoals beschreven op de verpakking.
2. Wentel de kabeljauw aan weerszijden even in de bloem. Bak 'm met wat olijfolie in een pan met antiaanbaklaag.
3. Breng de room aan de kook en brokkel er de roquefort kaas in, laat al roerend smelten tot een mooie saus. Kruid met wat peper.
4. Serveer de kabeljauw met de rijst en de roquefortsaus. Liefhebbers kunnen er wat extra roquefort over strooien.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst