Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauw met wasabiboter en mihoenwolkjes
PT30M
Kabeljauw met wasabiboter en mihoenwolkjes
Een heerlijk kabeljauw met wasabiboter en mihoenwolkjes recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
kees de hond
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Silvo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauw met wasabiboter en mihoenwolkjes te bereiden
Schil de aardappelen en snijd deze in stukken.
Maak de bloemkool schoon en snijd deze in roosjes.
Snijd de bosuitjes in ringen.
Kook de aardappelen ca. 20 minuten en kook de bloemkoolroosjes de laatste 10 minuten mee.
Meng intussen 2 eetlepels boter met de wasabi, vorm er 4 mooie porties van en plaats deze in de koelkast.
Verwarm de frituurolie tot 175 °C, verdeel de mihoen in vier porties en bak de mihoen per portie enkele seconden in de olie tot de mihoen gerezen en knapperig is. Schep de mihoenwolkjes uit de pan.
Dep de vis droog en kruid deze met Silvo Shake It Viskruiden. Bak de vis in een koekenpan met de overige boter in ca. 5 minuten gaar.
Giet de groenten af, vang het kookvocht op en stamp de groenten met ca. 100 ml kookvocht, bosui, zout en peper tot een stamppot.
Schep wat stamppot en blaadjes rucola op vier borden en leg er een stukje vis, een toefje wasabiboter en een mihoenwolkje op.
Maak de bloemkool schoon en snijd deze in roosjes.
Snijd de bosuitjes in ringen.
Kook de aardappelen ca. 20 minuten en kook de bloemkoolroosjes de laatste 10 minuten mee.
Meng intussen 2 eetlepels boter met de wasabi, vorm er 4 mooie porties van en plaats deze in de koelkast.
Verwarm de frituurolie tot 175 °C, verdeel de mihoen in vier porties en bak de mihoen per portie enkele seconden in de olie tot de mihoen gerezen en knapperig is. Schep de mihoenwolkjes uit de pan.
Dep de vis droog en kruid deze met Silvo Shake It Viskruiden. Bak de vis in een koekenpan met de overige boter in ca. 5 minuten gaar.
Giet de groenten af, vang het kookvocht op en stamp de groenten met ca. 100 ml kookvocht, bosui, zout en peper tot een stamppot.
Schep wat stamppot en blaadjes rucola op vier borden en leg er een stukje vis, een toefje wasabiboter en een mihoenwolkje op.
jofrael zegt: