Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauwhaasje op een bedje van pestopasta
PT20M
Kabeljauwhaasje op een bedje van pestopasta
Een heerlijk kabeljauwhaasje op een bedje van pestopasta recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Solo.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauwhaasje op een bedje van pestopasta te bereiden
Kook de pasta gaar in ruim kokend water met het Knorr bouillonketeltje kip.
Smelt de Solo in een pan, fruit de fijngesneden lente-uitjes en 2 fijngesnipperde lookteentjes en hou apart.
Giet in dezelfde pan een scheutje olijfolie en bak de kabeljauw (gekruid met peper en zout) daarin goudbruin.
Maak intussen de groene pesto: basilicum, parmezaan, pijnboompitten, twee lookteentjes, bieslook, kappertjes, peper en zout pureren met de mixer en binden met olijfolie
De pasta afgieten en door de pesto mengen.
Op een bord schik je eerst de pasta met pesto en daarbovenop kabeljauwhaasje. Werk af met de gestoofde look met lente-uitjes.
Smelt de Solo in een pan, fruit de fijngesneden lente-uitjes en 2 fijngesnipperde lookteentjes en hou apart.
Giet in dezelfde pan een scheutje olijfolie en bak de kabeljauw (gekruid met peper en zout) daarin goudbruin.
Maak intussen de groene pesto: basilicum, parmezaan, pijnboompitten, twee lookteentjes, bieslook, kappertjes, peper en zout pureren met de mixer en binden met olijfolie
De pasta afgieten en door de pesto mengen.
Op een bord schik je eerst de pasta met pesto en daarbovenop kabeljauwhaasje. Werk af met de gestoofde look met lente-uitjes.