KookJij

Kabeljauwwangen

Een heerlijk kabeljauwwangen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 3 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kabeljauwwangen te bereiden

Dep de wangen droog en kruid goed met de viskruiden , wentel deze in bloem en bak ze gaar in olijfolie met een beetje boter. Serveer deze zeer warm met de volgende ingredienten. Penne met verse spinazie en gorgonzola en evenzeer enkele gamba 's .Maar dit recept is voor de volgende keer. Te vinden op mijn recepten pagina.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst