Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauwwangen
PT10M
Kabeljauwwangen
Een heerlijk kabeljauwwangen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauwwangen te bereiden
Dep de wangen droog en kruid goed met de viskruiden , wentel deze in bloem en bak ze gaar in olijfolie met een beetje boter. Serveer deze zeer warm met de volgende ingredienten. Penne met verse spinazie en gorgonzola en evenzeer enkele gamba 's .Maar dit recept is voor de volgende keer. Te vinden op mijn recepten pagina.