KookJij

Kaeng ped ped yang

Een heerlijk kaeng ped ped yang recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Thailand
Keuken: Oosterse
Bron: R. Guerand
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kaeng ped ped yang te bereiden

Snijd de pepers in stukjes en laat ze 10 minuten weken in wat water, snijd de tomaten in 4 stukken.
Giet 2/3 van de kokosmelk en het halve glas water in een wok en breng aan de kook.
Laat het zachtjes doorkoken.
Voeg al roerend de currypasta toe.
Laat enkele minuten koken op laag vuur.
Voeg de stukken eend aan het mengsel toe.
Laat 10 minuten koken op een laag vuur.
Voeg de vissaus toe, de doperwten en de pepers.
Als de doperwtengaar zijn, voeg je de rest van de kokosmelk toe en breng het geheel weer aan de kook.
Garneer met basilicum.
Opdienen met gekookte witte rijst.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst