Recept
« Terug naar recepten
Kalfs osso buco
PT60M
Kalfs osso buco
Een heerlijk kalfs osso buco recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kalfs osso buco te bereiden
Verwarm de olijfolie en fruit hierin de in ringen gesneden ui, voeg het vlees toe en laat 10 minuten bakken. Voeg tomatenpuree, gepelde tomaten, geperste knoflook en schijfjes wortel toe, plet de tomaten tot moes. Voeg paprikapoeder, wijn en bouillon toe, breng op smaak met peper en zout. Laat het geheel onder deksel 40 minuten sudderen. Voeg voor het opdienen de room toe, breng nogmaals op smaak met gescheurde basilicum en een takje tijm (naaldjes alleen).
Anna zegt: