Recept
« Terug naar recepten
Kalfsfricandeau met een truffel peterselie vulling
PT70M
Kalfsfricandeau met een truffel peterselie vulling
Een heerlijk kalfsfricandeau met een truffel peterselie vulling recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
70 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
ah
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kalfsfricandeau met een truffel peterselie vulling te bereiden
Korstjes van brood afsnijden en brood boven kom verkruimelen. Peterselie erboven fijn knippen. Knoflook pellen en fijnsnipperen. Brood, peterselie, knoflook en 2 eetlepels olie door elkaar scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. In vlees aan bovenkant in lengte 3 insneden maken van ca. 3 cm diep. Vulling hierin verdelen en iets aandrukken. Bestrooien met zout en peper en bestrijken met rest van olie. Asperges wassen en houtachtige uiteinden (ca. 2 cm) eraf snijden. Asperges in ovenschaal leggen en 1 dl water erbij schenken. Vlees erop leggen. Eventueel tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.
Bereiden
Schaal uit koelkast nemen. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. In midden van oven vlees in ca. 35 minuten bruin en net aan gaar bakken. Serveren met gebakken aardappels.
Bereiden
Schaal uit koelkast nemen. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. In midden van oven vlees in ca. 35 minuten bruin en net aan gaar bakken. Serveren met gebakken aardappels.