KookJij

Kalfsfricandeau met een truffel peterselie vulling

Een heerlijk kalfsfricandeau met een truffel peterselie vulling recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 70 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: ah
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kalfsfricandeau met een truffel peterselie vulling te bereiden

Korstjes van brood afsnijden en brood boven kom verkruimelen. Peterselie erboven fijn knippen. Knoflook pellen en fijnsnipperen. Brood, peterselie, knoflook en 2 eetlepels olie door elkaar scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. In vlees aan bovenkant in lengte 3 insneden maken van ca. 3 cm diep. Vulling hierin verdelen en iets aandrukken. Bestrooien met zout en peper en bestrijken met rest van olie. Asperges wassen en houtachtige uiteinden (ca. 2 cm) eraf snijden. Asperges in ovenschaal leggen en 1 dl water erbij schenken. Vlees erop leggen. Eventueel tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.

Bereiden
Schaal uit koelkast nemen. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. In midden van oven vlees in ca. 35 minuten bruin en net aan gaar bakken. Serveren met gebakken aardappels.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst