DIEN OP:
Schik het vlees op de borden en lepel daar overheen de saus.
Versier met kappertjes en peterselie en geef er een partje citroen bij.
Recept
« Terug naar recepten
Kalfsfricandeau met Tonijnmayo (Vitello Tonnata)
PT120M
Kalfsfricandeau met Tonijnmayo (Vitello Tonnata)
Een heerlijk kalfsfricandeau met tonijnmayo (vitello tonnata) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
- > Snacks - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kalfsfricandeau met Tonijnmayo (Vitello Tonnata) te bereiden
VLEES:
1).Doe alles in een grote pan, breng aan de kook en laat 1,5 uur sudderen.
2).Haal van het vuur af en laat het vlees in het kookvocht afkoelen.
SAUS:Ondertussen kan de saus worden gemaakt
3).Doe alle ingrediënten behalve de mayonaise in een blender en draai daarvan een mooie homogene purée. Dan de mayo er bij en weer draaien tot een mooi homogeen mengsel.
4).Het vlees wordt in dunne plakjes gesneden.
1).Doe alles in een grote pan, breng aan de kook en laat 1,5 uur sudderen.
2).Haal van het vuur af en laat het vlees in het kookvocht afkoelen.
SAUS:Ondertussen kan de saus worden gemaakt
3).Doe alle ingrediënten behalve de mayonaise in een blender en draai daarvan een mooie homogene purée. Dan de mayo er bij en weer draaien tot een mooi homogeen mengsel.
4).Het vlees wordt in dunne plakjes gesneden.