Recept
« Terug naar recepten
Kalfsgebraad
PT40M
Kalfsgebraad
Een heerlijk kalfsgebraad recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
29
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kalfsgebraad te bereiden
Smeer het gebraad in met mosterd en kruid zeer goed, bak aan alle kanten goed aan. Snij wortel en ajuin in grove stukken en leg in beboterde vuurvaste schotel leg het vlees erboven op. Voeg de room in de pan van het vlees en roer goed voeg dit mengsel bij het gebraad. Dek af met aluminumfolie en laat in voorverwarmde oven van 180 gr bakken gedurende 40 min.
Bert zegt: