Recept
« Terug naar recepten
Kalfsgebraad in citroenmarinade
PT80M
Kalfsgebraad in citroenmarinade
Een heerlijk kalfsgebraad in citroenmarinade recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Inge Deyck
Bereidingstijd:
80 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kalfsgebraad in citroenmarinade te bereiden
Vermeng in een diepe braadpan de olijfolie, het citroensap en het water. Kruid het kalfsgebraad met peper en zout. Leg het vlees in de marinade. Breng op een zacht vuur aan de kook. Dek af en laat zowat een uurtje sudderen, of tot het vlees gaar is. Voeg af en toe indien nodig een scheutje water bij. Laat het vlees 15 min. afkoelen in het stoofvocht. Snij het in plakken. Leg het weer in de saus en laat nog op z'n minst 2 uur afkoelen.
Werk af met plukjes citroenmelisse.
Lekker met een salade en stokbrood.
Werk af met plukjes citroenmelisse.
Lekker met een salade en stokbrood.