Recept
« Terug naar recepten
Kalfskoteletten met basilicumsaus
PT20M
Kalfskoteletten met basilicumsaus
Een heerlijk kalfskoteletten met basilicumsaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kalfskoteletten met basilicumsaus te bereiden
1. Bak de koteletten 3 tot 5 minuten aan elke kant in de geklaarde boter. Kruid ze met peper en zout. Hou ze warm onder aluminiumfolie.
2. Stoof de courgette in een likje boter. Doe er de vleesbouillon bij. Laat 5 minuten koken. Pureer met de staafmixer. Voeg er het basilicum en de tomaatblokjes aan toe. Kruid naar smaak bij met peper en zout.
3. Lepel de warme saus over de koteletten en serveer meteen.
2. Stoof de courgette in een likje boter. Doe er de vleesbouillon bij. Laat 5 minuten koken. Pureer met de staafmixer. Voeg er het basilicum en de tomaatblokjes aan toe. Kruid naar smaak bij met peper en zout.
3. Lepel de warme saus over de koteletten en serveer meteen.